blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG r3mus
ČLÁNKY
DISKUSIE
1
SLEDUJETE BLOG
Vitajte na mojom blogu
R3MUS



Filmové trailery "alebo" Trailer krásny, film prd platný.
pridal R3MUS 30.6. 2012 o 6:44



Ak patríte do skupinky trailerových nadšencov tento príspevok bude ako stvorený pre vas. Ja do skupiny rozhodne patrím pretože pre mna trailery predstavujú ovela viac ako len poodhalenie prichádzajúceho filmu do kín. 

Áno, trailer je v podstate poodhalenie filmu pred premiérov a slúži prevažne k tomu, aby otvoril oči všetkým filmovým aj nefilmovým divákom na zemi a pozval ich do kina.

Charakteristická črta už prevažne týchto nových trailerov je cool -ový hlas rozprávača (vid. video :D ) plno akčných scén (ktoré vo večšine prípadov sú tie jediné ktoré uvidíme vo filme - žiadne prekvapenia sa nekonajú) zbesilý strih z ktorého oči dostávajú tvrdú ranu pod pás (prevažne na konci traileru - tesne pred vyvrcholením predstavenia nadpisu) a v neposlednom rade bombový (niekedy až doslovne) soundtrack. No a ešte kopa hlášok samozrejme. Samozrejme existujú aj šedé myšky medzi trailermi ktoré sa zaužívaných čŕt nedržia a stavajú na originalite.

 

 

 

Tak to by sme mali. Teraz by som ešte velmi rád pridal niekolko trailerov (však aby tu neboli len samé "sprosté" písmenká nie). A nie, nieje to mojich TOP 10 alebo TOP 5.

 

PRVÝ TRAILER. - LORD OF THE RINGS : RETURN OF THE KING 

Naozaj ste si mysleli že tu bude chýbat?? :D :D LOTR je jednoznačne klasika. A na tento trailer sa naozaj neoplatí zabudnút. Krásny trailer na finálnu čast putovania spoločenstva.

 

 

 

DRUHÝ TRAILER - PIRATES OF THE CARIBBEAN : DEAD MAN'S CHEST

Áno další trailer na úspešný blockbuster. Truhlica mŕtveho muža je jednoznačne najlepšia čast z celej trilógie (vlastne už nie trilógie - ach jaj) a taktisto je najlepší aj tento trailer ktorý som pre vás vybral. Piráti ktorý svojho času sposobili celosvetový ošial a priviedli na plátna kín čerstvú pirátsku krv sa vracajú. Škoda len že štvrtou častou a prípadne dalšími pokračovaniami piráti slávu len strácajú.

 

 

 

TRETÍ TRAILER - PULP FICTION

Teraz troška zo staršieho súdka. Pulp Fiction - KULT. Myslím že viac netreba či? Ó ÁNO. Štýl. Štýl traileru sa zmenil. 

 

 

 

 

To by už asi aj stačilo. Je plno skvelých, úžasných ale aj menej skvelých a menej úžasných trailerov. Len netreba na ne zabúdat. Aspon nie na tie čo za niečo stoja. 

 

No dobre tak ešte jeden. :) Tento musím. Nech je už ten DECEMBER :)

 

ŠTVRTÝ TRAILER - THE HOBBIT : AN UNEXPACTED JOURNEY

Plno očakávaní a nádejov sa vkladá do Jacksona. Čo myslíte zvládneto to? Vyrovná sa Hobbit dostojne Trilógii LOTR? Ja myslím že určite áno. Nakoniec posúdime sami 13.12. 2012 

 

 

No dobre. Kedže by som sem nedal ešte jeden film na ktorý sa neúnavne čaká asi by ste ma zakopali. Takže ešte nakoniec.

 

PIATY TRAILER - THE DARK KNIGHT RISES

Posledná čast Trilógie Temného Rytiera za ktorou stojí Christopher Nolan a ktorý Batmana vzkriesil tak ako ešte nikto iný pred ním prichádza do kín 26.7. 2012 

 

 

 

Takže: Trailery sú velmi poctatné a úzko speté z filmovou tvorbou. Nezabúdajme na ne. 



Prístupov 2878
Kvalita článku
(90%) hlasov 3

PRÍSPEVKY
SLEDOVAŤ
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
Soundtracky po b.) Filmové soundtracky
[ 23.7.2012] (príspevkov 3)
Soundtracky po a.) Filmové songy
[ 7.7.2012] (príspevkov 0)
MASS EFFECT TRILÓGIA
[ 2.7.2012] (príspevkov 6)
Filmové trailery "alebo" Trailer krásny,...
[ 30.6.2012] (príspevkov 0)
Čoskoro sa to začne
[ 25.6.2012] (príspevkov 0)